Mindennapjaink központi témájává, életünk szervezőjévé vált a világméretűvé burjánzó koronavírus-járvány. Mostanra talán kicsit megnyugodtak a felfokozott kedélyek, túl vagyunk a kezdeti ösztönös rohamtevékenységeken, a kapkodásokat előkészületek váltják fel, egyúttal pedig kezdjük tényként elfogadni, hogy a szilárdnak hitt rendszereink sérülékenyek és kiépített életünk tartópillérei sem megingathatatlanok.

 

E mindenkit érintő szorult helyzetben örömünkre egyre több olyan gondolattal és cselekedettel találkozunk szűkebb és tágabb környezetünkben, amelyek önzetlenségről, gondoskodásról, emberségről szólnak. A Pannonhalmi Főapátság is ilyen felelősséggel és szándékkal hozott meg minden eddigi döntést és tesz további lépéseket annak érdekében, hogy a monostor falain belül és kívül élők testi-lelki épségét biztosítsa.

 

 

Az otthonmaradás most közös érdek. Ha önkéntes is, egy kényszerítő körülmény váltotta ki. A legtöbb, amit ebben a helyzetben megtehetünk, hogy pozitív szemlélettel közelítünk, derűvel viseljük, és megéljük benne a szépet, tartalmasat, értékeset – legyen szó otthonunkról, a velünk élőkről vagy akár önmagunkról. Hisszük, hogy borainkkal nagyban hozzájárulhatunk e törekvéseink elmélyítéséhez, hiszen egy pohár finom borral nagyobb élmény az étkezés, a játék, az olvasás vagy a filmnézés, a beszélgetés vagy a csend.

 

fotó: Halla Bálint

 

A járványügyi korlátozások fennállásának idejére ezért számos előnyt biztosítunk internetes boráruházunkban történő vásárlás esetén:

  • Az egyszerűség kedvéért forgalomban lévő borainkat – a Pannonhalmi Infusio ritkaságunk kivételével – egységesen 10%-kal kedvezőbb áron kínáljuk.
  • A kedvezményes árú palackonkénti vásárláshoz képest is nagyobb, 15% mértékű engedményt építettünk be a könnyű választás jegyében összeállított két vonzó borcsomagunkba: az egyik a legfrissebb tételeink „páros trióját”, a másik pedig az „infúziót és társait” foglalja magába.
  • Az aktuális epidemiológiai kihívásokra való tekintettel pincészetünk válogatott tételeit Pannonhalma gyógynövényes hagyományaiból mélyen merítő, de a modern kor emberének igényeire finomhangolt monostori gasztronómiai-kozmetikai termékeivel társítva szintén összeállítottunk egy fehérboros és egy vörösboros csomagot, amelyeket most rendkívüli kedvezménnyel kínálunk, ráadásul ajándék pannonhalmi levendulaszappannal is kiegészítünk.
  • Nemcsak a borfogyasztás kiegyensúlyozása, de a megfelelő anyagcserénk biztosítása és az immunrendszerünk erősítése miatt ugyancsak kiemelt jelentőséggel bír szervezetünk folyamatos hidratálása, ezért mostantól pincészeti web-áruházunkban is elérhető Vis Vitalis természetes ásványvizünk, amelyet a járványügyi korlátozások fennállásának ideje alatt 10% kedvezménnyel értékesítünk. Nem mellékesen szénsavas változatát kiváltképp a tavaszi-nyári időszakban – a szikvíz és bor emblematikus találkozásának bencés vonatkozása révén – valamely reduktív fehérborunkkal vagy rozénkkal egy ropogós apátsági fröccsé elegyítve különösen szívesen ajánljuk…
  • A szokványosan alkalmazott bruttó 20.000,- Ft helyett már legalább 15.000,- Ft értékű megrendelés is elegendő az ingyenes magyarországi házhozszállításhoz, ráadásul bármelyik akciós borválogatásunk vagy termékkombinációnk célbajuttatását értékétől függetlenül díjmentesen vállaljuk.

 

 

A megrendeléseket összekészítő, illetve a kiszállításban résztvevő kollégák fokozottan ügyelnek a csomagok higiénés kezelésére, amelynek hatékonysága és eredményessége az Önök belátásával és együttműködésével a következők szerint fokozható:

  • A koronavírus időszakára kialakított borválogatásainkat 6 palackos kartonba csomagoljuk. Egyedi összeállítás esetén is javasoljuk a zárt doboz teljes kitöltését.
  • Kérjük tisztelettel, ha tehetik, utánvétel szerinti készpénzes fizetés helyett most a Barion által biztosított bankkártyás fizetési lehetőséget részesítsék előnyben az érintésmentes ügylet érdekében.
  • A megnövekedett kiszállítási forgalom miatt legyenek tekintettel az esetlegesen meghosszabbodó kiszállítási határidőre. Köszönjük.

 

”HÁRMAN PÁRBAN” BORVÁLOGATÁS

 

 

A csomag tartalma:

A csomag kedvezményes díja ingyenes házhozszállítással: bruttó 12.500,- Ft

 

”INFUSIO & CO.” BORVÁLOGATÁS

 

 

A csomag tartalma:

A csomag kedvezményes díja ingyenes házhozszállítással: bruttó 23.500,- Ft

 

”MIRACULOSUM” FEHÉRBOROS CSOMAG

 

 

A csomag tartalma:

A csomag kedvezményes díja ingyenes házhozszállítással és ajándék szappannal: bruttó 14.500,- Ft

 

”SALVIA” VÖRÖSBOROS CSOMAG

 

 

A csomag tartalma:

A csomag kedvezményes díja ingyenes házhozszállítással és ajándék szappannal: bruttó 22.500,- Ft

 

”VIS VITALIS” BENCÉS ÁSVÁNYVÍZ

 

 

A csomag tartalma:

  • 6 palack * 1,2 literes Vis Vitalis szénsavmentes / szénsavas természetes ásványvíz

A csomag kedvezményes díja: bruttó 1.345,- Ft

Várszegi Asztrik emeritus főapát a Pannonhalmi Főapátság pincészetének bő tíz évvel ezelőtt megjelent borászati katalógusába írt köszöntőjét a következő ajánlással zárta: „Borunk vidámítsa meg szívüket, teremtsen közösséget családjában és barátai között!”. Úgy érezzük, e mondatnak aligha volt valaha is nagyobb jelentősége és forróbb aktualitása…

Pannonhalma Önökkel.