Melyik szülő nem álmodozik néha arról, hogy egy csendes, nyugodt wellness hétvégét töltsön el a párjával, lehetőleg gyerekzsivaj nélkül? Sokan még mindig lelkiismeret-furdalást éreznek, ha gyerek nélkül kell elindulniuk pihenni, míg mások kifejezetten örülnek a gyerek- és zajmentes hétvégéknek.

 

A balatonfüredi Aura Hotel egy olyan luxusszálloda, amely csak 14 év feletti vendégeket fogad. Itt elsősorban azoknak az utazóknak kínálnak  pihentető szolgáltatásokat, akik szeretik ha egy szálloda  csendes, minőségi szobákkal és kiváló étteremmel várja a vendégeit. Talán ezért is nevezik a szakmabeliek „felnőttbarát” szállodának a füredi hotelt.

 

Mit jelent a felnőtt hotel?

Ahogy a családbarát hotelekre, úgy a gyerekmentes szállások iránt is egyre nagyobb igény merül fel a vendégek részéről. Van, aki kizárólag a családtagjai körében tud igazán kikapcsolódni, míg mások a csendet és nyugalmat kívánják maguk körül a wellness hétvége alkalmával.

Itt egyébként valóban minden a felhőtlen kikapcsolódásról szól. A vendégek inspiráló környezetben vehetik igénybe a szálloda szolgáltatásait. Ha kedvünk van, akár az ágyban is reggelizhetünk! Evés-ivás után a szálloda wellness részlege biztosítja a tökéletes kikapcsolódást,- a szaunaszeánszok mellett, a magasan képzett gyógymasszőrök egyedi, személyre szabott masszázsokat kínálnak. A szakemberek csak természetes alapanyagokat tartalmazó olajokat, krémeket használnak annak érdekében, hogy feltöltődve, élményekben gazdagon térjenek haza a szálloda vendégei.

 

Gasztronómia felsőfokon

Érdemes kipróbálni a szálloda éttermét is: a L’aura Boutique Étterem exkluzív gasztronómia élményeket kínál. A Boutique büfé kínálatának alapelve a minőség és a frissesség. A hotel séfje minden héten készít valami különlegességet. Ha igazán szerencsések vagyunk, akkor érkezünk az Aura Hotelbe, amikor már üzemelnek a kültéri medence mellett található grillsütők, amelyeken olyan finomságok készülnek, amelyekről rendszerint beszámolnak az ország híradói is.

Ha megvacsoráztunk, érdemes betérni a szálloda bárjába is, ahol egyedi italkülönlegességek várják a vendégeket. A kínálatban többek között megtalálhatóak a limitált szériájú balatoni borok, az igazán finom koktélok, az egyedi ízvilágú rumok és divatos gin & tonic kreációk.

 

 

forrás: Aura Hotel