Szakértő zsűri díjazza a legjobb írásokat, minden nyertes pályázó borválogatással gazdagszik és részt vehet az ország egyik legexkluzívabb privát kóstolóján. Harmadjára is boros tartalmú cikkeket publikál az ország, ismét itt a Web Wine Writing. 

A VinCE Magazin egykori főszerkesztője Németh Ágnes ma már a saját útját járja: hungarianwines.eu címmel angol nyelven viszi a magyar borok jóhírét szerte a nagyvilágba. Egykor ő maga is megnyert egy hasonló, nemzetközi megmérettetést, így adta magát az alkalom, hogy ő is életre hívjon egy saját szervezésű borszakírói versenyt.

Nevezni bármely az elmúlt egy évben publikált cikkel lehet, a megkötés csupán annyi, hogy a villányi cabernet franc, modern pinceépítészet vagy Tokaj legyen fókuszban. Minden kategóriagyőztes írás alkotója kap egy értékes borválogatást, valamint borvidéki utat, az abszolút győztes nyereménye pedig  egy négynapos (három éjszakás), all inclusive utazás Sant Sadurní d’Anoiába, a spanyol pezsgő, azaz a cava fővárosába 2020. október 2–5-én, az éves pezsgővesztivál, azaz a CavaTast idején. A fődíj tartalmazza a repülőjegyet Budapest és Barcelona között egy feladott normál poggyásszal, transzfert a programok között, szállást 3 éjszakára, háromszori étkezést, legalább 3 exkluzív pincelátogatást, illetve kóstolójegyeket a fesztiválra.

Nevezni július 15-ig lehet.

Minden további részlet elérhető itt.