Boros nemzet vagyunk, ez nem is kérdés. Itt az idő, hogy Te is magadba szívd az alapokat elméletben és gyakorlatban is. Mutatjuk, hogyan lehet egyszerűen, gyorsan és játékosan tanulni.

Ha szeretnél lépést tartani a hozzáértőkkel és elsajátítani olyan alapvető dolgokat, amelyeknek köszönhetően magabiztosan tudsz bort választani és kóstolni akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni a www.magyarborod.hu weboldalra és alaposan szemügyre venni az alábbi játékokat:

„BORRANDI” KVÍZ

Vagyis hogyan válassz okosan bort a személyiségednek és az ízlésvilágodnak megfelelően? Kivel töltsd el az estédet, a délutánodat, a szabadidődet? Nehéz kérdés, legyen szó párkapcsolatról vagy borról. 

„BORBESZERZŐ CHALLENGE” 

A játék segítségével gyorsan kiderül, hogy hol és milyen szempontok szerint érdemes bort vásárolni. Hogyan lehet költséghatékonyan jót választani, milyen borszaküzletekbe érdemes ellátogatni és miért a legnagyobb élmény közvetlenül a borásztól vásárolni. 

„5 PERCES BORSZNOB-KÉPZŐ

Utat mutat, hogy hogyan kell okosan kóstolni. Milyen eszközökre van szükségünk a kóstoláshoz, hány fokos legyen a nedű és mi az a három lépés, ami néha négy…

BORSZÓTÁR

A szótár segítségével kideríthetjük többek között a reduktív és oxidatív szavak jelentését. De arra is fény derül, hogy a dugós kifejezés azt jelenti, hogy parafadugóval zárt a palack, de ha egy bor dugós, az azt is jelentheti, hogy hibás. Azt, hogy az utóbbiról hogyan tudunk meggyőződni, szintén választ kapunk az említett menüpontban.

A kihagyhatatlan 10+1 legmenőbb boros trend és a 10+1 legcikibb boros dolog pedig segít eligazodni a minőségi magyar borfogyasztás útvesztőiben. 

Kóstold és tudd

www.magyarborod.hu

A kampány népszerűsítését kültéri plakátok, rádiós és digitális hirdetések, valamint social media és influencer platformok segítik. A kommunikáció hangvétele fiatalos, informatív, valamint hasznos tartalmakat közvetít egyszerűen és szórakoztatóan.

Sajtóközlemény alapján.