A Törley Pezsgőpincészet 138 éves fennállása óta mindig törekedett az újításokra, valamint a fogyasztói igények maximális kielégítésére. A széles termékpaletta és a négyféle technológia a biztosíték, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb terméket a választékból.

Napjainkban egyre nagyobb a kereslet a száraz pezsgők iránt, ezért az elmúlt egy évben több termék is megjelent a Brut kategóriában. Bemutatjuk a Törley márka három legutóbbi száraz kategóriában készült termékét.

 

Törley Bio Brut

A Törley Pezsgőpincészet a mai kor elvárásainak megfelelően a pezsgőválaszték részeként „ökológiai rendszerben termesztett szőlőből készült pezsgőt is kínál fogyasztóinak. A Törley Biopezsgő alacsony cukortartalmával, harmonikus savtartalmával kíván kedvezni az ökológiai termesztésű termékek kedvelőinek.

 

Törley Reservé Brut

Az alacsony cukortartalomnak köszönhetően a palackban erjesztett pezsgők harmonikus ízvilága köszön vissza ebből a pezsgőből. A seprőágyon történt érlelésből származó zamatok harmóniát alkotnak a gyümölcsös ízekkel és az üde savtartalommal

 

Törley Rosé Brut

A fogyasztó igényeket figyelembe véve készítették el pezsgőmestereink ezt a Brut Rosé pezsgőt. Illatában és ízében könnyed, gyümölcsös reflexek mutatkoznak. Tökéletes aperitif ital.

A teljes termékválaszték megvásárolható a webshopon.