Nem állt meg az élet a Gerbeaudnál: készülnek a beiglik, az Émile kedvencek már házhoz is rendelhetők, az Onyx túl van az utolsó vacsora forgatásán is.

Petit Gerbeaud webshop, Gerbeaud kávéház és cukrászda

A Petit Gerbeaud webshop májusi indulása óriási sikert hozott, így a lehető legjobbkor, a novemberi korlátozásokkal egyidőben bővült a Gerbeaud kínálata. Az új termékek megalkotója egy itthon és külföldön is ismert és elismert magyar szakember, akinek kilétére hamarosan fény derül.

A Petit Gerbeaud webshopra felkerültek a közkedvelt ünnepi termékek: a diós és mákos beigli, a Gerbeaud konyakmeggy, új belépőként az Earl grey vagy a Karácsonyi fűszeres keksz. Jó hír, hogy legnépszerűbb termékeik már boxok formájában is elérhetők. A Desszert kínálat tíz újdonsággal bővült, az örök kedvencek (Gerbeaud szelet, Esterházy szelet, Dobos torta, Sósmogyoró-barack szelet, Gerbeaud160 szelet) mellett a Gerbeaud minőség jegyében olyan finomságokkal készültek, mint a Sóskaramellás-körtés képviselőfánk (gluténmentes), Gesztenyepüré, Somlói galuska, Mákos Guba és Tiramisu pohárdesszert formájában, – ami nem mellesleg környezetbarát, lebomló csomagolásban érkezik-, a Kávés-mandarinos homoktövis szelet vagy a Szilvalekváros-mogyorós piskótatekercs (laktózmentes). Talán sokan nem tudják, de a Gerbeaud termékei egytől-egyig kézműves jelleggel készülnek a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával, adalékanyag-és tartósítószermentesen. Ettől olyan páratlanul finomak és különlegesek.
A kínálat nemcsak online, hanem a Vörösmarty téri kávéházban is elérhető, minden nap 9 és 19 óra között.

Mindezzel együttesen a Gerbeaud legfőbb célja, hogy a jelen körülmények között is minőségi élményt nyújtson vendégeik otthonában, ráadásul a termékeik már a Wolt hálózatában is elérhetők.

 

 

Émile ház

Az Émile Executive séfje, Frideczky András egy teljesen új, házhozszállításra szabott menüvel jelentkezett a napokban, melyben megtalálhatók olyan Émile kedvencek, mint a Krémes rakott burgonya vagy a Madártej. A teljes kínálat megtekinthető itt. Az Émile ház keddtől vasárnapig tart nyitva elvitelre, a földszinti Cacao pultjában a péksüteményeken túl klasszikus és új Gerbeaud desszertek, valamint csomagolt ajándékok is megtalálhatók, míg a kávéról jó ideje a népszerű magyar pörkölő, a One Eleven gondoskodik. A vendégek telefonon is leadhatják rendelésüket, amit akár az étterem parkolójában, a kocsijukban ülve is átvehetnek, de a Wolt segítségével már házhoz is rendelni az Émile-től.

ONYX

A márciusi bezárás után nyolc hónappal jelentkezett be újra hazánk egyetlen két Michelin-csillagos étterme az Utolsó Vacsora elnevezésű eseménnyel. Bár vacsorának hívták, az esemény jóval több annál: filmet forgattak, és az Utolsó Vacsorán rögzítették az ONYX Film első képkockáit, amit a résztvevők szemüvegén keresztül örökítettek meg. A film egy sikeres időszak lezárásával indul, és az ONYX METAMORFÓZIS izgalmas folyamatát fogja bemutatni. A forgatásra videóüzenettel lehetett jelentkezni, és a több száz beküldő közül végül nyolc kiválasztott volt ott a szombaton (november 28.) megrendezett vacsora-forgatáson. A részvevők között ott volt Vajda Pierre ételkritikus és Jókuti András alias Világevő.

A hét fogás elfogyasztása után a vendégeknek logózott kalapácsot és spaklit szolgáltak fel, majd Niszkács Anna és édesanyja, Pintér Katalin segítségével elindult az ONYX bontása. A bontás a fenntarthatóság jegyében zajlott, ami a következő, nem kevésbé meglepő januári eseményen fog bizonyosságot nyerni.

„Különleges és váratlan fordulatokkal volt teli ez az év, de az élet nem állt meg nálunk, sőt! Soha nem látott lelkesedéssel, küzdeni akarással és összefogással dolgozunk azon, hogy jól tudjunk alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez és tudjuk építeni a jövőt, amiben bízunk. Hisszük, hogy az emberek társaság iránt vágya, a baráti közös vacsorák, az ebéd utáni sütizések, a különböző kultúrák felfedezése iránti kíváncsiság korszaka visszajön és akkor mi felkészülten, megerősödve és stabil csapattal fogunk ott állni a rajtvonalnál! „- mondta el Niszkács Anna ügyvezető igazgató-tulajdonos.