Ki ne szeretné a Piña Coladat? A Baileys gyártói biztosan rajonganak érte, hiszen a legújabb limitált palackszámban kapható termékükhöz ezúttal ananászos-kókuszos ízesítést választottak.

Mostanában igen gyakran kaphatja el az embert egy kiadós eső (vagy hó), amire nincsen annyira felkészülve, ilyenkor esik csak jól igazán egy frissítő új íz, amely egycsapásra ide teremti nekünk a nyarat. Megszokhattuk már, hogy a Baileys készítői időről időre kijönnek szokatlan ízesítéssel (tavaly epres változat volt nálunk is kapható), idén ananászt és kókuszt álmodtak meg a hagyományos kávélikőr mellé. Kiváló választás, hiszen ezekben a bizonytalan időszakokban még mindig csak álmodozhatunk a tengerpartról – ezzel a kis kényeztetéssel viszont akár a nappalinkba is varázsolhatjuk!

A készítők így írják le az italt:

„Az ellenállhatatlan ír krémlikőrünk keveréke a krémes kókuszdió és az édes, lédús ananász ízével, amely sima és krémes italt eredményezett, és amely készen áll a tálalásra egyenesen a hűtőszekrényből. Ezt a finom csemegét leginkább jéggel élvezhetjük, vagy keverjük egy frissítő nyári koktélhoz. A Baileys Colada a nyaralás legjobb módja ezen a nyáron.”

Kicsit feketeleves a csodás új ízben, hogy szerkesztőségünk utána járt és egyelőre nálunk még nem kapható a limitált szériás újdonság, ugyanakkor az online vásárlások virágkorában biztosan nem okoz majd gondot senkinek egy-egy palack beszerzése.

Forrás: The Drinks Business