A Chandon a Moët Hennessy pegzsőpincészete, amelyet 1959-ben alapított Robert Jean de Vogüé, aki a pezsgő kategória újradefiniálásának és kivételes pezsgők készítésének úttörő jelensége volt. Legfrissebb termékük egyértelműen megalapozza a nyári hangulatot és a kerti partik, piknikek elengedhetetlen kellékévé válhat.

Összesen hat pince, négy földrészen átívelően tartozik a Chandon borászathoz, méghozzá olyan országokban is, ahol korábban pezsgőkészítésre még nem volt példa. Az Argentínában, Kaliforniában, Brazíliában, Ausztráliában, Kínában és Indiában található pincészeteket ragyogó szőlőskertek alkotják, amelyeken a nap soha nem nyugszik.

A Garden Spritz alapja a nagy múltú Chandon borászat argentin pezsgője, a Chandon Brut amely három szőlőfajta -chardonnay, pinot noir, semillon – és az egyedülálló Garden likőr házasítása.

A Garden likőrt kizárólag a világ legjobb területeiről származó alapanyagokból állítják elő: friss narancs, gyógynövények és fűszerek macerálásával. Közvetlenül palackozás előtt adják a charmat method pezsgőhöz, megalkotva ezzel a Chandon Garden Spritz-et. A gyártás során semmilyen mesterséges aroma vagy színezék nem kerül felhasználásra. A természetesség és a letisztult ízvilág megőrzése végett fele annyi cukrot tartalmaz, mint más spritz termékek.

Keserű és édes ízek kivételes harmóniája: intenzív citrusosság, gyógynövények, virágok, egyensúlyban az édes jegyekkel. Ez a Chandon Garden Spritz.

Megtalálható az iDrinks kínálatában.